Woeste Golf, De storm die nooit gaat liggen.

De inspiratie voor dit nieuwe bier is geboren door de prachtige Hollandse en Belgische kustlijn. Het zand en de woeste golven illustreren de perfecte smaaksensatie van diverse hopsoorten en de uitzonderlijke tarwe. De toevoeging van een speciaal kruidenmix maakt het geheel tot een sensuele en energieke beleving. Je smaakpupillen worden WOEST verwend.

De afkomst van dit biersoort dateert uit de beginjaren van bier in de basis, dit bier is dan ook met niets te vergelijken.

De terugkeer van donker tarwe bier geeft een nostalgische draai voor de bierdrinker. Door een andere combinatie te gebruiken met oer Hollandse grondstoffen, kruiden en diverse soorten hop, welke worden gecombineerd met water, dat alleen een vleugje zout heeft om de zilte kust beleving eer aan te doen.

Woeste Golf, de nieuwe biersensatie!

Dit is een nieuw donker tarwe bier dat door de beste brouwers is ontwikkeld, de brouwers hebben zich laten inspireren door de geschiedenis van dit soort bier en het traditionele brouwproces. De tarwe is speciaal uitgezocht en komt voornamelijk uit de kustgebieden. De diverse hopsoorten zijn gevonden tijdens de verre reizen en het water is verkregen door de bijzondere samenstelling van mineralen en zouten; dit alles zorgt dat Woeste Golf zijn naam waarmaakt.

Dit bier is op alle momenten van de dag te drinken, zomer of winter, het is goed doordrinkbaar en smaakt altijd naar meer.

Woeste Golf is perfect te combineren met Zeeuwse mosselen, Scheveningse Haring en smaakt ook super met een Noord Hollands stoofpotje en Luikse balletjes.

Woeste Golf, de nieuwe biersensatie!

 

Smaakomschrijving Woeste Golf

Fris, hoppig, kruidig en een zeer lichte zilte smaakbeleving.

Dit bier moet u beleven!

.

Samenstelling

Ingrediënten: Donker tarwe, gerstemout, gist, hop en water.

  • Gisting: Hoge gisting
  • Plato:  16%
  • Alcohol: 6%
  • Bitterheid: Licht en toegankelijk
  • Kleur: Troebel, met een lichte rode gloed
  • Verpakking: 20 liter fusten en flesjes van 33 cl

Woeste Golf, de nieuwe bier Tsunami

De sensuele smaakbeleving maakt dit bier voor jou super woest en onweerstaanbaar

Hoppig

Fris

Kruidig

Woest & onweerstaanbaar

Licht zilte smaakbeleving

De nieuwe biersensatie

1000000
Tevreden bierdrinkers
0
Verschillende biersmaken
0
Verkooppunten in Nederland
0
Jaren brouwervaring